Everyone you meet is…

…fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.

Hvis det er en ting jeg føler gir mening, så er det å kunne hjelpe mennesker med noe jeg kan, som er positivt og meningsfylt for dem. Jeg ønsker å kunne gjøre det jeg kan for å gjøre verden til en bedre plass, uten å forvente noe tilbake. Det har jeg også gjort ganske mye av etterhvert, og til tross for at det er jeg som hjelper med noe, sitter jeg sikkert igjen med like mye selv… Det å få treffe så mange flotte mennesker som byr på seg selv og som betror seg til meg med sine sterke og fine historier er meg et privilegium. Det er mange skjebner der ute, og “alle vi møter kjemper en kamp vi ikke vet noen ting om”. Derfor er jeg helt sikker på at det å behandle andre mennesker med respekt og godhet er den eneste rette veien å gå.

Lotte1Lotte copy

Nyt bildene av denne lille engelen på bare noen dager <3

S//

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu