Fremdeles mulig å booke GRATIS sitter fotoshoot

Nå er det ca to uker siden jeg flyttet inn i mitt nye studio, og jeg bare elsker det! For de av dere som lurer på det, så er adressen den samme. Jeg har fått det aller meste på plass, men fremdeles gjenstår en del småting som jeg får ordne litt etter litt. Jeg er virkelig i himmelen, og elsker å kunne tilbringe arbeidsdagene mine her… Alt av utstyr er mitt, og jeg fyller hele tiden på med nytt slik at dere som kunder har et stort utvalg.

I forbindelse med åpningen av mitt nye studio, og for å feire det, gir jeg bort GRATIS Sitter fotografering (6-9 måneder). Inkludert er: 60 min i studio med meg, tilgang på alt av props, eget klient-galleri hvor du kan se alle bildene fra shooten. Du betaler kun for de bildene du måtte ønske.

sofia-hrreneainsta

1 bilde – 300,-
2 bilder – 400,-
3 bilder – 500,-
4 bilder – 550,-
5 bilder 600,-
6 bilder 700,-
7 bilder 750,-
8 bilder 800,-
9 bilder 900,-
10 bilder 1000,-

Bildene man kjøper får man i to eksemplarer på et USB kort. Høy oppløsning til print, og lav oppløsning med vannmerke til deling på web.

Alt du må gjøre for å få en GRATIS fotografering, er å: like facebooksiden siden – https://www.facebook.com/RoyalDetails/, dele dette innlegget på din egen vegg, og sende meg en melding FRA KONTAKTSKJEMAET HER INNE PÅ NETTSIDEN innen utgangen av oktober. Da MÅ du huske å fylle inn ditt navn, adresse, telefon nr og e-post, samt navn og fødselsdato på barnet du ønsker skal fotograferes, så finner vi en dag og et tidspunkt som kan passe =)
Av erfaring kan det være en fordel å være tidlig ute, da det kan bli ganske stor pågang, og på et tidspunkt blir kalenderen fullbooket 😉

studiostudio-17studio-16studio-15studio-14studio-13studio-12studio-11studio-10studio-9studio-8studio-7studio-6studio-5studio-4studio-3studio-2

 

Jeg gleder meg til å høre fra deg 😀
Ha en riktig god helg så lenge!

S/

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu