I N E

Så var enda en uke snart over. Tiden raser avgårde nå når høsten er her. Godt er det tenker jeg, som stadig eser ut i alle kanter. 9 uker igjen til lillesøster kommer, og bare 6 uker igjen til jeg går ut i mine 9 uker med permisjon. Det vil si at jeg kommer til å jobbe frem til ca 22. november. Kommer frøkna som til riktig “avtalt tid”, skal jeg være tilbake på jobb den 21. Januar om jeg husker riktig. Da har jeg allerede bookinger på plass.
Neste år blir riktig spennende, med flere kurs og workshops som allerede er planlagt. Jeg reiser blandt annet til england i mai, for å lære av Noelle Mirabella Photography, som kommer hele veien fra USA! Jeg er kjempe spent og gleder meg en hel hau!

Lille Ine hadde jeg i studio første gang da hun bare var noen dager gammel, sammen med storesøster. Jeg kommer ikke over hvor fort tiden flyr, for nå er hun allerede 1 år gammel, og like søt som da hun var helt fersk! Det er så gøy å få følge opp og se babyene “mine” igjen!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu