Om meg

I Hjertet av Ganddal, et steinkast fra Ganddal helsestasjon, finner du Sunniva Engen Photography. Et lite hjemmestudio med et brennende engasjement og et mål om å tilby byens beste service og fineste bilder. Mitt navn er, logisk nok, Sunniva Engen, jeg er gift med min drømmemann, og har tre nydelige barn på 7 og 3 1/2, og 1 år.

Sammen med dere, vil jeg gjøre alt jeg kan for å skape gode minner og nydelige bilder av det mest dyrebare dere har. Med deg som kunde, kvalitet, service og behagelige priser i fokus, vil jeg være lydhør for hva dere ønsker, og bistå med mine øyne for detaljer og kreative evner på beste vis. Resultatet blir bilder verdt å henge på veggen!
Jeg er selv født og oppvokst her på Ganddal, og har gått hele min skolegang på Steinerskolen i Stavanger. Der fikk jeg muligheten til å dyrke min kreativitet, og mine personlige evner på beste vis. En kombinasjon med det, og foreldre som hele tiden har fortalt meg at “the sky is the limit” og at jeg får til det jeg vil, har resultert i at jeg nå driver egen virksomhet på fulltid, en virksomhet som viste seg å være drømmejobben! Jeg lever og ånder for det jeg gjør (og min egen familie så klart), og føler meg utrolig privilegert og heldig som får møte så mange fantastiske mennesker i jobben min. Jeg er stadig på jakt etter ny kunnskap, og elsker muligheten denne jobben har med tanke på det å hele tiden kunne utvikle meg selv, og lære nye ting. Ikke bare om faget, men om mennesker, meg selv og livet generelt. Jeg er et åpnet menneske, og våger å by på meg selv, noe jeg syns er viktig i yrket jeg driver med. Jeg er målrettet, løsningsorientert, serviceinnstilt og arbeidsom, og mine mål for fremtiden i dette yrke er toppen! Det er mitt genuine ønske at dere som kunder føler dere vel, avslappet og ivaretatt når dere kommer til meg, at dere våger å stole på meg og den jobben jeg gjør, og at vi sammen kan skape en relasjon og til syvende og sist – MAGI. Og jeg har et inderlig håp, om at jeg, gjennom den jobben jeg gjør, kan gjøre verden til et bedre sted <3

Menu